Trobada Aquàtica per a persones amb discapacitat | Valor 2017 - Els grans projectes surten del cor

Aquesta jornada aquàtic forma part les XIX Jornades esportives de Centres ocupacionals i d’Escoles d’educació especial dels Consell esportiu del tarragonès per les quals s’ofereix una amplia oferta de diferents activitats esportives, dirigides al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual d’edat adulta amb l’objectiu de facilitar una pràctica esportiva continuada., tot incidint, sobretot amb les seus de centres escolars, en el foment de la integració i la sensibilització amb els alumnes col·laboradors, que intervenen activament en el desenvolupament de moltes d’aquestes sessions. Aquest programa ha estat també obert recentment a l’edat escolar.

En aquesta trobada es desenvoluparan jocs i activitats lùdic-esportives al medi aquàtic, sota la supervisió de personal qualificat. Hi haurà un màxim de 8 participants per taller.

QUIN VALOR PROMOU?

L’esport. Programa que  incideix amb la cohesió social i la formació integral del col.lectiu de persones amb discapacitat, oferint la possibilitat d’activitat fisicoesportives que, per si mateixos, els hi seria impossible gaudir; tot incentivant el caire integrador amb els joves alumnes que hi participen.

Cartell

 

 

Quan? Dimecres 18 de novembre de 2015

On?  Club Natació Tarraco

Organitza: Consell esportiu del Tarragonès, CNT i Fundació Onada

www.cetarragones.cat

www.cntarraco.cat

www.onada.org

 

 

 

 

Socis Oficials

Patrocinadors Oficials