El Projecte | Valor 2017 - Els grans projectes surten del cor

El Projecte

 

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 no només pretenen ser una competició esportiva internacional de primer nivell, sinó que també són una oportunitat per fomentar l’esperit de pertinença i participació ciutadana en aquest projecte de ciutat i territori. És una ocasió per unir esforços i aglutinar propostes i projectes que fomentin els valors de l’esport i que tinguin per objectiu aconseguir que el llegat dels Jocs vagi molt més enllà d’una simple i fugaç important cita esportiva. En aquest context neix el Valor 2017.

Què és Valor 2017?

A qui va dirigit?

Quines àrees té?

Per què s’utilitza la marca?

Com puc inscriure-hi la meva activitat?

 

 

Què és valor?

 

El programa Valor Tarragona 2017 és un projecte de ciutat, de territori i de la seva gent. En definitiva, és un projecte teu i de les persones que tiren endavant iniciatives col·lectives que fan dinamitzar el teixit social i humà del territori.

El Valor 2017 és una marca identitària dels Jocs dirigida a activitats, projectes o esdeveniments vinculats directa o indirectament no només als Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i l’esport sinó a qualsevol tipus d’implicació ciutadana que comparteixi els valors representats pels mateixos Jocs. És una marca que pretén reconèixer la tasca integradora, participativa i social de totes aquestes iniciatives.

A qui va dirigit?

 

Està dirigit a qualsevol projecte o esdeveniment que proposi una activitat participativa i que el vulgui vincular amb els Jocs Mediterranis. Aquest projecte serà avaluat per l’equip de Tarragona 2017, qui decidirà si se li atorga o no la marca.

Pel seu grau d’implicació, la marca se centra principalment en iniciatives de la ciutat de Tarragona i les seus dels Jocs, però també està oberta a propostes d’arreu del territori català i espanyol, sempre que el seu lligam amb els Jocs estigui adequadament justificat.

Quines àrees té?

 

Tots els projectes del Valor 2017 es classifiquen en una de les 5 grans àrees de la marca:

Educació. Activitats que fomenten els valors associats a la pràctica esportiva i la convivència cívica entre les persones.

Emprenedoria. Activitats que contribueixen a dinamitzar i fer créixer el teixit empresarial del territori.

Esport. Activitats que potencien la pràctica esportiva entre totes les edats i a crear una societat que tregui profit dels beneficis de l’exercici físic.

Cultura. Activitats que enforteixen i difonen la cultura del territori tant al nostre país com internacionalment.

Solidaritat. Activitats que promouen els valors de la generositat, el voluntariat, la integració social i la cooperació entre les persones.

 

Per què s’utilitza la marca?

 

L’ús de la marca “Valor Tarragona 2017” té per objectiu implicar tota la ciutadania de Tarragona i les seus, aglutinar les iniciatives que es vulguin vincular als Jocs i fomentar el seu sentiment de pertinença. Per contrapartida, la marca “Valor Tarragona 2017” proporciona difusió i reconeixement als projectes als quals s’atorga.

 

Com puc inscriure una activitat?

 

Pots consultar el procediment d’inscripció al Valor 2017 aquí.

117

Projectes ja formen
part del Valor 2017

Inscriu el teu projecte

CALENDARI D’ACTIVITATS VALOR

setembre 2017
dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
« ag.   oct. »
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Socis Oficials

Patrocinadors Oficials